Annons
AnnonsHI SUNDAY


A look from this weekend: The jeans, denim jacket, and the blazer is vintage. Clutch from Loewe, t.shirt from Gina Tricot and ring from Louis Abel. 

De finns en liten anledning till att uppdateringen har varit något gles här den senaste tiden, men de är faktiskt allt annat än vad den kommer att vara framöver.

Annons

I veckan kan jag dela med mig mer av de jag lite diffust snackar om här ovan. Peppen är total! Innan dess tänkte jag visa hur jag såg ut i helgen.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/07/02/bedrroom/