Annons
AnnonsLOVE


New in, clutch from Loewe.

Jag är nyss hemkommen från min andra resa till USA på en månad, men den här gången var det för semester med mamma. Planen var att vi skulle stanna till i Miami några nätter för att sedan göra NYC men vädret var inte på vår sida. Då det skulle bli storm i Miami bestämde vi oss för att köra NYC hela veckan och där var vädret med oss kan man lugnt säga, men mer om det i ett annat inlägg.

Annons

Fick med mig den här fina clutchen hem, från Loewe som jag har tänkt på länge.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/06/15/nyc-w-away/