Annons
AnnonsMIAMI


Wearing white dress with dots from Top Shop at Zalando, striped bag from Cos, striped shirt Zara, Loafers from Gucci. Sania wearing dress from Asos, Hanna & Darja wearing looks from Gina Tricot ss17. 

Miami var så bra på alla sätt, att vara där med fina tjejkompisar och skratta så att magen gör ont är ju för bra bara det.

Annons

Första dagarna bodde vi i ett super mysigt airbnb hus och sedan checkade vi in på Soho House och hade den mesta drömmiga vistelsen. Jag hade inga speciella förväntningar inför Miami men jag har utan tvekan hittat en ny favorit destination.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/05/13/barcelona-8/