Annons
AnnonsBARCELONA


Trenchcoat, scarves, black dress and sandals from Marimekko. Blue silk pants from By Malene Birger, Bag from Chêne and sport pants from Ganni.

Jag fortsätter att dela med mig av våra dagar i Barcelona.

Annons

Vi spenderade långa morgnar på hotellets takterrass, åt frukost länge (som dom frukostfantasterna vi är) och hängde vi poolen. Sedan strosade vi runt i gränder och pausade med en kaffe då och då, så fina dagar.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/05/07/barcelona-6/