Annons
AnnonsSCANDI


Styled myself in a full look with scandinavian brands from Zalando. I really love these silk trousers from By Malene Birger and the striped knitted top from Lovechild.

Som ni kanske redan känner till så är jag ju ett stort fan av skandinavisk design så i samarbete med Zalando har jag valt ut mina favoriter och stylat mig själv i en look av skandinaviska märken. Byxor från By Malene Birger och randigt från Lovechild.

Annons

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/04/25/intimately-sundays/