Annons
AnnonsNEW SNEAKERS


New sneakers from Diadora at Vallgatan 12.

Senaste in i sneakersgarderoben hittar ni dessa från Diadora som jag tycker är så himla fina, Ni hittar dom hos Vallgatan 12. Annars då? Så skönt med långledigt, jag kom hem från Stockholm igår där jag jobbat och hängt med vänner.

Annons

Idag ska jag styra upp kommande veckor, jag drar till USA på fredag och är så peppad att jag knappt kan sitta still haha.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/04/30/scandi/