Annons
AnnonsIntimately Sundays, tävling.


Älskar att bo på hotell Pigalle och jag älskar ännu mer att göra det på en tråkig söndag med mina bästisar vilket jag gjorde för några helger sedan. Dom har ett paket som jag testade, ”Intimately Sundays” då ingår även en 4 rätters middag i deras grymma resturang. Bästa söndagen på väldigt väldigt länge.

Annons


Det bästa av allt är att jag har fått chansen att tävla ut ett Intimately Sundays paket till någon av er, vilket gör mig så glad. Så för att vara med och tävla så ska ni följa @Pigalle på Instagram och kommentera detta inlägg med vem ni skulle bjuda med på en söndagsvistelse hos Pigalle om ni vann. (Vinnaren dras på fredag 28/4). Update: Vinnaren är Elin, som blivit kontakt via mejl.

TAGGAR
80 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/04/21/the-apartment-by-mouche-40-off/