Annons
AnnonsThe Apartment by Mouche – get 40% off


Ni vet min favoritbutik Mouche som jag snackat om en hel del tidigare, tar nu sin nya skepnad med fler designers och kostänrer som fyller denna underbara lägenhet. Skapad som ett hem där allt som ögat når finns att köpa. The Apartment är numera en destination för konst, inredning, livsstil och mode. Det som jag verkligen gillar hos The Apartment är de handplockade och unika sortiment som de erbjuder, både vintage och exklusiva designers med en mix av internationella spännande aktörer som introduceras till den svenska marknaden. Mitt favoritköp hos Mouche är helt klart min kostym som ni ser på bilden nedan från Tibi.

I och med detta behöver Mouche rensa ut sin nuvarande garderob och därför har jag fått chansen att dela med mig av ett grymt erbjudande som gäller i 48 h från och med nu. Använd koden Vårrensning som ger er 40% på Mouche utbud (exklusive Vintage).

Annons

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/04/15/blue-bille/