Annons
AnnonsADD TO BAG


Förra veckan var jag med och gästade Fanny och Violas nya podd, ”Add to bag”. Vi pratade bla om modebranschen, sociala medier och mitt jobb som stylist och influencer. Vill ni lyssna på avsnittet så gör ni det

Annons

här.

Hoppas ni mår bra annars, jag har fullt upp med stylinguppdrag och planering av kommande resor. Hade hoppats på att spendera påsken vid kusten men blir nog hemma vilket känns skönt det med, har 4-5 resväskor att packa upp samt en garderob som behöver rensas.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/03/29/stockholm-17/