Annons
AnnonsNEW ISSUE OUT


New work in the latest issue of Chic Magazine.

Nu är ett nytt nummer av Chic Magasin ute, där ni bland annat hittar modejobbet som jag och Rami gjorde i Kroatien, i Januari. Jag landade från Sydafrika efter ett föresenat flyg och en missad connecting igårkväll och åkte direkt till tjejerna för middag.

Annons

Nu ligger jag hemma hos mamma och pappa i soffan, mätt på våfflor.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/03/25/south-afrca/