Annons
AnnonsWERA STOCKHOLM


Inlägg i samarbete med Åhléns. 

Jag har fått testa en ny skönhetserie signerad WERA Stockholm i samarbete med Åhléns. Serien kommer ut i flera olika dofter framtagen i dofthuset Givaudan i Paris och den består av parfym, duschkräm, tvål, handkräm, handtvål, lotion och doftljus. Min favorit ur serien är doften Wood Cashmere, med inslag av trä, citrus och ingefära. Något androgyn och inte alltför söt, precis vad jag gillar när det kommer till dofter. Ni hittar hela kollektionen här.

Annons

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/03/12/weekend-14/