Annons
AnnonsLET’S TALK ABOUT SHOES


Black loafers and black/red heels from Céline, pink from miu miu and furry beige heels from By Malene Birger.

Skor aså, jag känner så mycket för skor haha.. Jag har ännu lättare att motivera dessa dyrgripar nu när jag stylar frilansuppdrag också. Lite som två flugor i en smäll, dessa ovan bar jag på semestern och nedan ser ni de fina Céline loafersena stylade av mig i senaste Chic Magasin.

Annons

 

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/03/07/bali-2/