Annons
AnnonsON MY MIND


onmymind1

Vacation inspiration from Attico ss17, wow!!, bag from Miu Miu, slippers from Balenciaga, travel kit from Aesop and dreamy blazers from Acne Studios. 

Attico ss17 har etsat sig fast hos mig sedan första gången jag sparade ner dessa bilder, wow aså! Exakt så vill jag se ut på mina kommande resor.

Annons

Är också lite sugen på att investera i en ny kavaj. Dessa två från Acne Studios är så drömmiga, men dessvärre med en alldeles för saftig prislapp. När jag och Emelie var i New York i Augusti klämde jag på den här godisbiten från Miu Miu och har inte riktigt kunnat släppa den. Tofflan fortsätter att höra till min favoritsko när de kommer till semesterpjucksen och i min resväska packar jag alltid med travelkit från Aesop.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/03/07/home-16/