Annons
AnnonsHOME


IMG_8019

It’s always nice to come home after you have been traveling a lot but some trips gives you more travel cravings than others I think. Bali was such a trip, I just want more. I could move there for a few months.

Annons

It’s was so mindful, I will share my last post from the trip later today. 

Det är väl alltid skönt att komma hem men vissa resor ger ju sån mersmak. Bali var en typisk sån resa. Skulle kunna flytta dit under några månader. Surfa, yoga och käka vegetariskt som balsam för själen. Har ett sista inlägg jag tänkte dela med er därifrån senare idag.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/02/28/check/