Annons
Annons



BALI


IMG_2712

Annons

IMG_2724 (kopia) IMG_2624 IMG_2626IMG_2772IMG_2442 (kopia)IMG_2457IMG_2515 (kopia)IMG_2299IMG_2350 (kopia)IMG_2713IMG_2356IMG_2812 (kopia)

The last week was spent at the dreamy Villa Camilla in Canggu, we had the best time here. We ate dreamy breakfasts every morning and then we lay by the pool until early evening, than it was time for the most beautiful sunset at echo beach.

Sista veckan checkade vi in på Villa Camilla, jag tappade typ hakan när jag öppnade den lilla trädörren in till trädgården som ni ser på bilden här precis ovan. Vi hade så fina dagar här, vi stack iväg och käkade drömfrukostar varje morgon, sen låg vid poolen och när de började skymma stack vi till echo beach för den finaste solnedgången jag någonsin sett. Vi badade nattbad nästan varje kväll och jag kan liksom inte tänka mig ett bättre avslut på denna fina resa.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.com



Annons




Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/03/07/on-my-mind-40/