Annons
AnnonsCHECK


IMG_2847

I’ve been looking for a pair of checked sling backs for so long time and now I finally found the most perfect pair from Zara. 

Ni vet ibland när man har en vision om någonting och så finns det ingenstans och så plötsligt så händer det! Jag har letat efter ett par check rutiga sling backs i evigheter och nu har Zara gjort dom mest perfekta enligt mig. Så perfekta att jag funderar på att beställa ett par till så att jag har när dessa går sönder..

Annons

zara

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/02/28/komaneka-ubud-2/