Annons
AnnonsCHIC MAGASIN


chic_magasin_hanna mw_ninaholma

In the latest issue of Chic Magazine you will find among many other things my latest styling work that I did earlier this fall. Really like this playful story, shot by Nina Holma. Hair by Sainabou, Make up Filippa Smedhagen and beautiful model Emmy K. 

Ni har väl inte missat de senaste numret av Chic Magasin som finns i butik just nu, bland många grymma sidor hittar ni mitt senaste stylingjobb som jag gjorde tillsammans med Nina Holma sent i höstas.

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/02/26/komaneka-ubud/