Annons
AnnonsBALI


IMG_1280IMG_0795IMG_1052

Annons

IMG_0883hannamw_dress_totoemeIMG_1506IMG_0881IMG_0950-Återställd

Tunic/Totême Blouse/Rodebjer Pants/By Malene Birger Dress/Rodebjer Sandals/Hérmes

We landed in Bali last Saturday and we had an a amazing week here with our dear friends Astrid and Filip that we met up in Canggu where we had rented a beautiful house. It took a few days (more than usual) to get into vacation mode, guess that a reason for that could be many months of hard work..

Vi landade på Bali i lördags och mötte då upp mi fina Astrid och hennes Filip i de fina huset vi hade hyrt. Det tog några dagar (fler än vanligt) för att komma in i semestermoode, antar att de beror på många månader av hårt och mycket jobb. Men nu så, nu vet jag snarare inte hur jag ska komma ur det haha. Här kommer några bilder som jag knäppte av under de första dagarna. Gillar verkligen Bali, så avslappnat, med så fräsch och god mat samt mängder av fina hotell/villor helt i min smak.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/02/11/for-sale-2/