Annons
AnnonsFOR SALE


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For sale! These J.W. Anderson boots in size 39 (fits 38 & 39, but not if you have size 39,5). Price 750 euro, selling for 380 euro. Email me at hannamw@hotmail.se if you are interested.

Jag la ju ut att jag säljer dessa fina skor på min insta story för ett litet tag sedan och fick en hel del napp med massa frågor, så tänkte att jag gör ett ordentligt inlägg här.

Annons

Jag säljer alltså min J.W Anderson boots i storlek 39. (Jag skulle säga att de passar dig som har 38 eller 39, men inte om du har 39,5). De är i marinblå mocka och jag har precis bytt sulorna under för 600 kr. Det är använda max 5-6 ggr och är i fint skick. Nypris 7 500 kr säljes för minstapris 3 700 kr eller högsta bud. Mejla mig på hannamw@hotmail.se (obs inte .com) eller skicka dm på instagram. Kvitto finns! SÅLDA.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/02/11/india/