Annons
AnnonsBERLIN


hannam_wsoho_house_berlin_hannamw

Annons

berlingina tricot_hannamw_soho_housevetements_jospehhannamwhannamw_house_berlin_sohoberlin_hannamwGina_berlin_fwhannamw_céline_loewe

This Sunday I arrived late to Berlin from Stockholm for work with Gina Tricot. I checked in at the lovely Soho house and ordered room service. I was so happy after the weekend that I couldn’t sleep so I listened to music for hours and had a peaceful evening with me and myself.

I söndags, efter att ha haft finaste helgen hoppade jag på kvällsflyget mot Berlin för jobb med Gina Tricot. Jag checkade in sent på soho house men ville ändå inte gå och lägga mig. Var så hypad av lycka efter den fina helgen, så jag beställde room service och lyssnade på musik i timmar. På måndagen var jag med på den fina lunchen Gina hade styrt under Berlin fw och det var så lyckat.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2017/01/09/light/