Annons
AnnonsMARRY X-MAS


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hope every one of you had a beautiful christmas with lots of love. 

Ett julkort från mig och Noah, hoppas att ni alla har haft en fin julafton och juldag. Många av mina tankar har gått till alla de som är ensamma och utsatta världen över. Den bästa julklappen man kan få eller ge bort måste ju vara unicefs gåvor som räddar liv om ni frågar mig. Imorse gick jag, mamma och Noah en långpromenad i skogen och nu håller pappa på att förbereda söndagssteken.

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/12/20/hello-4/