Annons
AnnonsHELLO


Har varit en fullspäckad månad och här kommer lite glimtar av vad jag har pysslat med. Har ju nästan alltid med mig min lilla Olympuskamera i väskan så lite snabba knäpp hinner man ju alltid med mellan ombyten, frukostar, möten och plåtningar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stylade ett modejobb för någon vecka sedan med bla den här fantastiska tröjan från Stella McCartney. De nya numret av Chic kommer ut i Januari. 

IMG_90752IMG_9082

Har spenderat mycket tid i Stockholm och ätit mysiga frukostar med Sania.

IMG_9185

Varit klädd i blommigt á la Balenciaga från H&M trend. 

IMG_8769IMG_8771 (kopia) (kopia)

Jag och Rami åkte till Rom för de andra modejobbet för Chic tillsammans med ett helt fantastiskt team, drömjobb i drömstaden. 

IMG_9063 (kopia)

Var på en fantastisk middag på DoMa tillsammans med Gina Tricot.

DSC_9561

Så fort jag har varit hemma och mellanlandat så har jag hängt med min Noah.

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/12/15/sale-3/