Annons
Annonspre-sale


Skärmavbild 2016-12-15 kl. 14.29.32 (kopia)

Silk shirt and wool jacket from Filippa K at Me and the met.

När det kommer till rea så gillar jag och fynda antingen väldigt speciella plagg eller klassiker som jag saknar i garderoben. Dess två plagg fyndade jag hos Me and the met som just nu har sin pre-sale på allt fram till den 23e dec om man uppger ”pre-sale i kassan”.

Annons

Sidenskjortan är så himla fin, speciellt nu till alla julmiddagar och fester.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/12/12/giveaway/