Annons
AnnonsGIVEAWAY


Processed with VSCO with a6 preset

Har haft en superskön helg med hundpromenad i skogen, julfix hemma i lägenheten och söndagsmiddag hos mamma och pappa. Känner mig riktigt utvilad vilket jag behövde för jäklar vad jag gasat den senaste tiden.

Annons

Så viktigt med återhämtning, så nu väntar några relativt lugna veckor vilket känns skönt för i vår då händer det grejer minsann. Nu ska jag passa på att preppa inför julen, bästa tiden på året ju.

Jag har förresten i samarbete med Vallgatan12 fått välja ut något fint att ge bort till er, valet föll på ett halsband från Blue bille med valfritt berlock. Jag själv älskar ju mitt halsband från Blue bille så tycker det känns så kul att få ge bort just ett sånt till någon utav er, var med och tävla här.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/12/10/celine-13/