Annons
AnnonsHAIR


DSC_7098 (kopia)

Har fått en del frågor kring mitt hår. Jag klipper och färger mig hos bästa Alireza Mousavi på Barbershop. Det var ju flera år som jag inte gjorde någonting alls med mitt hår, varken klippte eller färgade. Men så började jag hos Alireza och han är helt sjukt duktig på framförallt färg men också på klipp. Vill du boka tid hos honom gör du de här eller smsa honom på 0723168166. 

Annons

000_9742

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/11/28/monday-15/