Annons
AnnonsON MY MIND


mind

Cashmir sweater/Gina Tricot Home Boots/Acne Studios Parfume/Agonist Lamp/Maria Lindeman 

Den här looken från Céline har liksom etsat sig fast hos mig sedan flera veckor tillbaka, så himla fint.

Annons

Lampan från Maria Lindeman som jag var med och budade på men inte vann är ju bara för fin. Cashmirtröja från Gina Tricot, boots från Acne Studios (så fina till jeans och stickat nu i vinter) och min favorit doft från Agonist ”Solaris”.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/11/26/home-14/