Annons
AnnonsHOME


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

New marble table in light pink for our living room.

Imorse var jag och Jimmy på second hand-runda och jag trodde inte mina ögon när vi sprang på det här bordet i den mest perfekta dova rosa marmorn.

Annons

Har velat ha ett så länge men det kostar ju vad det kostar (som nytt iallafall), så har inte tagit tag i det. Så fint till våra nya rosa väggar i vardagsrummet, som ni ska få se mycket mer av när det är klart.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/11/25/new-work-2/