Annons
AnnonsHOME


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

New marble table in light pink for our living room.

Imorse var jag och Jimmy på second hand-runda och jag trodde inte mina ögon när vi sprang på det här bordet i den mest perfekta dova rosa marmorn. Har velat ha ett så länge men det kostar ju vad det kostar (som nytt iallafall), så har inte tagit tag i det. Så fint till våra nya rosa väggar i vardagsrummet, som ni ska få se mycket mer av när det är klart.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Kontakt: Hannamw@hotmail.seAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/11/25/new-work-2/