Annons
AnnonsNew work


CHI1606-088-101 (kopia)

New styling work from the latest Issue of Chic Magazine, in stores right now.

Jag får faktiskt nypa mig i armen lite grann när jag sitter och bläddrar igenom senaste numret av Chic som jag är så stolt över. Gillar varenda sida i tidningen, ni får absolut inte missa att grabba tag i ett nummer som finns ute i butik just nu.

Och här ser ni delar av mitt senaste stylingjobb, plåtat av duktiga Rickard Aronsson och stylat av mig. Är super nöjd över resultatet, så viktigt att kunna vara det tycker jag, nöjd och stolt!

Annons

CHI1606-088-101 (kopia)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/11/25/mouche-and-25/