Annons
AnnonsDREAM TRIP


Croatien

Snaps from one of my best vacation I ever had.

En av årets bästa resor var helt klart när jag och min bästa vän åkte till Croatien i mitten av maj. När det var som mest att göra på jobbet och då tiden egentligen absolut inte fanns. Men ibland måste man bara ta sig tiden, älskar varje minut av den här resan med min Sophie och behövde den så mycket. Vi åkte road trip runt ön, badade i ensamma vikar, sov hur mycket som helst, bondade med ett gammalt par från Sydafrika och öppnade fönstret till världens mest stillsamma och fina utsikt varje morgon. Vi hyrde en super enkel lägenhet för några hundralappar per natt och tog kvällsdopp precis utanför vår lägenhet på kvällarna och delade en flaska vin på terassen till solnedgången, kändes som vi var på kompis-honeymoon haha. Vill aldrig glömma!

Annons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/11/07/13854/