Annons
Annonslayering


hannamw_lookhannamw_hannamw_morris1

T-shirt/Gina Tricot Jeans jacket and jeans/Levis vintage Bazer/HM Boots/Henry Cole Watch/Morris watches

Har precis landat hemma i soffan efter en veckas jobb i Stockholm. Jag stylade vårkollektion för Gina Tricot på en av mina absoluta favoriter, nämligen Frida Gustavsson som modell.

Annons

En ren fröjd att få jobba med henne, inspirerande som tusan. Jag hann även bocka av några roliga möten, lunch med min vän Armin och en kvälls te med Sania innan jag slocknade på hennes soffa. Stockholm känns verkligen mer och mer som hemma, hur många dagar har jag inte spenderat där de senaste åren egentligen?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/10/22/randolph/