Annons
AnnonsNEW YORK


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drömmer mig tillbaka till helgen i New York som jag spendera med ett gäng härliga tjejer tillsammans med Left or right (en app som hjälper dig att fatta beslut, helt plötsligt slipper mina vänner hjälpa mig att bestämma när den dagliga beslutsångesten faller in haha).

Annons


Jag checkade in på hotel Americano på fredagen tillsammans med Sania och resten av gänget, vi hade en så rolig helg som jag alltid kommer att minnas. Den var så drömmig, vilket staden i sig. En av alla höjdpunkter var att få ta dansklass med Beyonces koreografi i matchande träningskläder från Casall.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/10/09/ganni-3/