Annons
AnnonsWEEKEND


1hankypankyhannamw

The most soft and comfy bra from Hanky Panky, shirt from gant and pafume from Byredo.

Den här lugna helgen var så välbehövlig! Har haft familjen över på pizza night, hängt upp våra fina linnegardiner som legat nerpackade sedan vi flyttade in, lyssnat på poddar och sovit i kapp allt kvällsjobb från de senaste veckorna.

Annons

Jag har gått runt i mina skönaste kläder och på tal om det så måste jag nämna den här bhn från Hanky Panky som seriöst är så mjuk att man glömmer av att man har den på sig.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/10/07/friday-18/