Annons
AnnonsFRIDAY


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorite nail polish from Essie.

Jag känner mig som absolut finast när jag har nymålade naglar, både mitt och Hannas lack kommer från Essie. Det här med att ta hand om sig själv är verkligen värdefullt, idag efter jobbet stack jag och Sophie iväg på 1 timmes thaimassage följt av take away sushi i soffan.

Annons

Har drömt om en sådan fredagkväll utan jobb så länge nu va.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/10/06/13678/