Annons
AnnonsBARCELONA


OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_1607 2 (kopia)
OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_1856 2 (kopia)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1887 (kopia)
IMG_1540 (kopia)OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1615 (kopia)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I arrived to Stockholm this monday after a lovely weekend in Barcelona with my girlfriends together with Ef språkresor. We had a weekend full of dining, laughter and exploring the beautiful city.

Annons

Im so full of energy after this weekend.. 

Helgen spenderades i Barcelona tillsammans med fina vänner och Ef språkresor. Barcelona alltså, vilken stad! Jag besökte Barcelona ganska ofta för några år sedan men har haft ett litet uppehåll nu ett tag. I fredags hängde vi på EFs språkskola för after school på skolans takterass. Resten av helgen gick åt att upptäcka staden, skratta, dricka kaffe och att käka långa middagar på lokala små drömrestauranger. Jag är så fylld av energi efter den här helgen.

Ni har väl föresten inte missat att jag i samarbete med Ef tävlar ut en resa till Barcelona på min instgaram just nu?

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/09/28/style-by-mouche/