Annons
AnnonsStyle by Mouche


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Full look from Tibi at Style By Mouche.

En av mina absoluta favorit online-butiker vid numera namn  Style By Mouche har fått nytt utseende och är påfyllt med en hel del drömplagg.

Annons

Jag gillar Style By Mouche pågrund av deras känsla för inköp och välvalda designers men också för de inspirerande material och bilder som de själva producerar. Jag kommer längre fram i höst att styla en plåtning för Style By Mouche, som jag ser så mycket fram emot. Och om ni har vägarna förbi Göteborg får ni heller inte missa att svänga förbi den fysiska butiken/show roomet, där känner man sig hemma vill jag lova.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/09/26/bryt-kladmaktsordningen/