Annons
AnnonsBryt Klädmaktsordningen


000_8958 (kopia)000_8978 (kopia)

Jag har alltid klätt mig som jag själv vill, ofta grundat på humör och dagsform. Jag som person är väldigt glad och fylld med energi, likaså är mina klädval som ofta blir personligt stylade i starka färger eller roliga former. Jag gillar mixen där androgyna plagg möter kvinnliga, men tänker nog inte så mycket mer på vad som känns kvinnligt och vad som känns manligt i min look, utan är nog mer ute efter en skön mix.

Annons

Åhléns har just nu en pågående kampanj som går under namnet ”Bryt klädmaktsordningen”. Den handlar om att bryta klädnormer, nämligen att klä sig fritt från begränsande könsnormer. Kampanjen är framtagen för att belysa förhållanden mellan kön, kläder och makt. Åhléns vill ifrågasätta varför manlig klädsel förknippas med mer status än traditionellt kvinnlig. För mig handlar det om att när man klär sig i det som man känner sig bekväm i, dvs ens personliga stil så utstrålar det ofta en viss självsäkerhet som enligt mig är den finaste stilen man kan ha. Om kläderna är från herr eller dam avdelningen och om du är kille eller tjej, spelar enligt mig ingen roll.

I samarbete med Åhléns.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/09/21/barcelona-med-ef/