Annons
AnnonsECCO


IMG_0080 (kopia)

During Stockholm fashion week I ran between shows in the most comfy boots from Ecco togheter with my favorite skirt from Acne, sweater from Rad, blazer from Filippa K and bag from Stella McCartney.

Under Stockholms modevecka sprang jag runt i mina skönaste skor någonsin, nämligen dessa boots från Ecco som jag känner på mig kommer användas flitigt under hösten. Övrigt: Kjol/Acne Tröja/Rad Väska/Stella McCartney Kavaj/Filippa K.

Inlägg i samarbete med Ecco

Annons

IMG_0164 (kopia)

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/09/03/gina-tricot-2/