Annons
AnnonsNEWS


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anledningen till att jag har varit något mer frånvarande här de senaste tiden är för att jag i maj skrev kontrakt med Chic som ny moderedaktör för magasinet. Jag blev helt överlycklig för erbjudandet och för att det kommer att gå att kombinera med mitt nuvarande jobb. Jag kommer gå ner i procent på Gina och göra ca 25 sidor i varje magasin. En hel del jobb men är så otroligt pepp på att göra detta tillsammans med Caroline och resten av gänget på Chic. I tisdags stylade jag min första editorial och resultatet kommer ni kunna se i sept numret.

I have som good news: I can finally announce that I’m the new Fashion Editor for Chic Magazine and I’m so so happy. And this week I did my first editorial that you will se more from in sept. 

Annons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/08/14/lee/