Annons
AnnonsLEE


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a7 preset

Just nu gör jag ett samarbete med Lee där jag har stylat mig själv i två looks. Jag har även fått chansen att tävla ut en hel Lee look till er, kolla in min Instagram senare ikväll för att vara med och tävla. Jag valde att fokusera på basiga plagg, då jag tycker att Lee står för bra bas t.shirts och jeans. Här ser ni mig i Scarlett jeans och slapp t.shirt i min favoritfärg, röd.

Right now I have a collaboration with Lee. You can also win an outfit from Lee, check out my Instagram later this evening if you wanna join the competion. I have choosed two basic looks, the grey ”Scarlett” jeans and the t.shirt in my favorite color, red.

Annons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with j1 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a7 preset

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/08/13/gothenburg/