Annons
AnnonsNEW IN


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sneakers from Nike and shirt from Zara.

Lila är numera en av mina nya favoritfärger. Lila, gult och rött om jag får nämna tre. Jag gillar även mina nya sneakers väldigt mycket från Nike som jag har letat efter ett tag men inte hittat.

Annons

Sprang in i dom i Köpenhamn, på rea dessutom. Och på tal om Köpenhamn så har jag så mycket bilder att dela med mig av därifrån. Hade bästa dagarna där med fina vänner, men mer om det i ett annat inlägg.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/08/08/copenhagen-fw/