Annons
AnnonsCOPENHAGEN FW


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Going to Copenhagen FW tomorrow and packing my bag right now with this beautiful jacket from Ganni and heels from Chanel. Im going directly to Gothenburg from Copenhagen for Way Out West so it’s a lot to think about when packing this time.

Annons


Imorgon åker jag mot Köpenhamn och modeveckan där, ser så mycket fram emot de danska visningarna och att få spendera några dagar i Köpenhamn med fina vänner. Direkt efter åker jag till Göteborg för Way Out West med Gina Tricot. Ingen dålig start på säsongen!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/08/04/on-my-mind-38/