Annons
AnnonsBLOPPIS AT TRENDSALES


IMG_7482-kopia1

Bloppis on trendsales, selling this beautiful jacket fom Étoile Isabel Marant and sandals from Gucci.

Håller just nu på att lägga upp lite fina saker på Trendsales, änså länge hittar ni denna jacka från Étoile Isabel Marant och sandaler från Gucci. Om ni inte är medlemmar på trendsales så blir ni det här, och har ni några frågor tveka då inte på att mejla mig på hannamw@hotmail.se.

Annons

IMG_9647-kopia

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/07/22/last-day-3/