Annons
AnnonsLAST DAY


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skirt/Monki T.shirt/Weekday

Just nu sitter jag på mitt morgoncafe precis vid havet och äter den godaste croissant jag någonsin ätit. Här sitter jag varje morgon efter mitt morgondopp i väntan på att de andra ska vakna, typ den bästa stunden på hela dagen.

Annons

Idag åker vi mot Sverige men jag har bestämt påvisat att vi inte bör åka förens efter lunch, så några timmars strandhäng och pizzalunch väntar innan den långa vägen hem, hörs mer sen.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/07/18/venedig/