Annons
AnnonsSUMMER DREAMS ON TRENDSALES


hannamw_trendsales

Summer dreams that I found on Trendsales, from Céline and Proenza.

Livsfarligt att börja surfa runt på Trendsales men perfekt en semesterdag som denna när det är storm på ön. Jag sitter just nu på ett cafe precis vid havet och kom över dessa tre sommardrömmar från Céline och Proenza. Älskar färgglada fötter och klassiska klackar med en twist. Jag har faktiskt lagt ett bud på ett par av dessa, kan ni gissa vilka?

Annons

I samarbete med Trendsales.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/07/15/rome-2/