Annons
AnnonsLOUIS VUITTON


IMG_3062-kopia3

Om det är nått som jag fått riktigt mycket användning för så är det mina väskor från Louis Vuitton som jag har med mig på alla resor jag gör, så tåliga och super klassiska. Därför tänkte jag tipsa er om att en nära vän till mig nyss lagt ut sin weekend bag från Louis Vuitton på trendsales,

Annons

för att komma till annonsen tryck här. Om ni undrar något eller vill ha mer bilder mejla mig på hannamw@hotmail.se

If there is something that i have really got a lot of use from, it is my bags from Louis Vuitton that i bring with me on all my trips and vacations.  They are so durable, easy to pack and super classic to wear. So i wanted to tell you about a close friend of mine that is putting one for sale on trendsales. To get to the bag click here. If you have any questions or want more pictures Email hannamw@hotmail.se

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/07/09/positano/