Annons
AnnonsITALY, POSITANO


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yellow skirt/Cos T-shirt/Weekday Hat/Gina Tricot Sandals/Zara Dress/Top Shop. Ilma Wearing dress from h&m trend and hat from Gina Tricot.

Idag var vår första dag i Positano, vi var ganska trötta eftersom vi har bilat i tre dagar men också för att kroppen håller på att ställa in sig på semester. Så vi tog det ganska lugnt på morgonen och vid lunch hoppade vi på en båt till stranden Fornilo där vi spenderade hela dagen.

Annons

Så sjukt vackert här, citroner och solrosor överallt. Det luktar som min farfar här och jag älskar att alla bara skriker från höger till vänster hela tiden, man fattar varken om dom är arga eller glada haha. Vi hörs mer imon med bilder från dagen, Cio!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/07/07/hi-from-italy/