Annons
AnnonsMIDSUMMER


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Processed with VSCOcam with j2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with j1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Swim suit/Stine Goya Jeans/Levis Dress/Dagmar Dress/Hunky Dory 

Då var en av mina favorithelger på hela året över, denna gången spenderades den med ett stort gäng i ett drömhus med havet som utsikt.

Annons

Jag inser nu att jag inte har en enda bild på oss tjejer eller på hela gänget samlat, alla var så drömmigt fina. Man borde verkligen sticka iväg på helger likt denna oftare, Sverige är ju så vackert på sommaren. Jag kände mig väldigt fin i midsommar-klänningar från Hunky Dory och Dagmar, blommor i håret och platta skor från Mouche. Kommer kunna leva länge på den här fina helgen..

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/06/23/midsummer-2/