Annons
AnnonsBACK HOME


Foto 2016-06-20 18 14 53

Skirt/Acne Sweater/Filippa K Heels/Chanel Jacket/HM 

Hemma och tillbaka på jobbet efter lång-weekend i Frankrike, man älskar ju weekends. Väldigt bra sätt att fylla på med energi, att resa mycket gör att jag uppskattar min hemstad ännu mer.

Annons

Körde invigning på kjolen idag, är den inte lite som ett konstverk? Jag lovar att jag ska visa upp den bättre snart. Kortvecka väntar, på torsdag styr bilen mot Båstad där vi ska fira midsommar. En av mina absoluta favorit-högtider, så mysigt.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/06/18/france/