Annons
AnnonsFRANCE


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dress/Dagmar Pink Heels/Top Shop 

De två senaste dagarna har varit helt underbara och trots att vädret inte var på topp så spenderades dagen igår på en stormig strand. Mår så bra av havsluft, låg på solstolen invirad i min kaftan och lyssnade på pods hela dagen. Efter lunch gjorde vi oss i ordning för Monaco, så kul att få klä upp sig.

Annons

Hur fin är inte min klänning från Dagmar, kände mig som en bakelse. Vi hade bokat bord på Nobu och fortsatte sedan kvällen på Buddah-bar och Jimmy’z, så rolig kväll med massa dans. Mindre roligt att få två timmars sömn innan det bar av till flygplatsen, men medan man är ung så.. Minnen för livet!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/06/16/12847/