Annons
AnnonsDREAM SKIRT


acne

Skirt from Acne on Sale

Har varit och klämt och känt på den här kjolen sedan den landade i butikerna tidigt i år. Men har bara kollat på den, vänt på prislappen och sprungit därifrån haha. Men så så tvingade personalen mig i butiken att prova den när jag var där sist, ett dåligt val (beror på hur man ser det).

Annons

Den var så fin på, hade lite is i magen och slog inte till direkt. Men när den nu kom på rea så kunde jag inte stå emot. Den är så himla fin tycker jag, både till höst med stickade tröjor och stora collagetröjor, men framförallt nu till bruna ben och t.shirt.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2016/06/13/monday-12/